VANZEMALJCI NAD BEOGRADOM? Neobična pojava na nebu šokirala građane (FOTO)

Večeras oko 19 časova, na nebu iznad Kombank arene oblaci su formirali neobičan oblik.

Čitalac Telegrafa, koji su o tom momentu zatekao kod Arene, uslikao je ovu zanimljivu formaciju oblaka.

S druge strane, Beograđani koji su takođe primetili ovu neobičnu pojavu, na društvenim mrežama su komentarisali da je u pitanju apokaliptično predskazanje, a nekima je ličilo na NLO.

Šta vi vidite na ovoj fotografiji? Napišite nam u komentarima vaše mišljenje.

(Telegraf.rs)

14 Comments on VANZEMALJCI NAD BEOGRADOM? Neobična pojava na nebu šokirala građane (FOTO)
  1. Malo morgen da su vanzemaljci kao prvo sobzirom na visinu,i velicinu ovog oblaka,da je NLO,kada bi se spustio nanize bio bi velicine pola BG-a,sto je nemoguce sa stanovista realnog mada ne tvrdim da postoje gigantske vanzemaljske letelice.mozda ih ima velicine i po nekoliko kilometara………

  2. HARP a jedan deo HARP-a se nalazi u Beljini kod Barajeva. O HARP-u imate mnogo toga napisanog na Internetu, kao i raznih TV emisija na YOUTUBE.

  3. Ma nista strasno samo pokusaj formiranja tornada i to je to nista drugo da su stranci iz galaksije vidjela bi se svijetla… Tako da je moje misljenje pocetak fornitanja tornada… A da je preskazanje apokalipse daleko je to jos. Svi smo zgranuti sa tom idejom o smaku svojeta, toga nece biti bice promjena u prirodo a to se vec desava. Priroda ce da uspostavi ravnotezu, svidjalo se to nema ili ne.

  4. Ovo je haarp od pocetka sam to znao jer NIJE MOGUCE TORNADO U SRBIJI a americki stari precednik je dolazio u komabank arenu i dosad nema dokaza da vanzemaljci postoje i nebi bilo moguce da to bude u srbiji iznad kombank arene

  5. Спилберг снима нови сусрет са ванемаљцима који долазе и слећу испод Авале….

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*