POSLE TUČE U STUDIJU Muž Saške Karan: Prete nam ubistvom!

Posle obračuna pred kamerama sa roditeljima Cece Jovanović, Saškin muž Aleksandar Gazivoda otkrio je da njemu i njegovoj porodici prete ubistvom.

Sinoć je u “Pinkovom” studiju u Šimanovcima došlo do fizičkog obračuna između roditelja Cece Jovanović i Saške Karan. Pevačicin suprug stao je u njenu odbranu i, iako su mediji preneli da je Gazivoda udario Radeta Jovanovića, on to negira.

– Da nije bilo obezbeđenja, oni bi Sašku rastrgli. Ja sam sve vreme pokušavao da smirim situaciju, govorio sam im da se smire i da je ovo samo rijaliti. Kada mi je opsovao ćerku, iznervirao sam se i krenuo sam da ga udarim, ali otvorenom šakom, a ne pesnicom. Nisam ga ni dotakao, jer sam u toj gužvi slučajno udario jednog od momaka iz obezbeđenja u rame – rekao je Gazivoda za “Blic” i dodao da su ih iz produkcije tada zamolili da napuste studio.

– To je primitivizam. Celu noć nam prete sa raznoraznih brojeva, pišu nam da će nas rasporiti, da će ubiti i nas i našu ćerku. Ali, mi se ne plašimo. Ne želimo da izigravamo žrtve, ali razgovaraćemo sa advokatom – istakao je on.

4 Comments on POSLE TUČE U STUDIJU Muž Saške Karan: Prete nam ubistvom!
    • Savka treba u ludnici budala nenormalna i ona i onaj manijak mica oboje u la zu napravila je budala da SE ubiju u studiju sama je pricala u farmi da je i kod Küche takva djavtara onaj njen Ivan i ona nakaza öd cerke bili su na Moore da SE odmore öd jene vike i dreke KO je ona da vredja na nacinalnoj bazi djubre jedno onaj mica Kap da je njegov pink tako SE ponasao sinoc djubreta oboje

  1. ako savka je zasluzila svako brani svoje djete pa tako bome i cecina famelija cecu,trazili ste gledajte a ti volu idi radi i zaradi novac dati zena neseta po realitiju i izaziva pa onda da tuzi i od tog
    a da zivite

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*