RADA MANOJLOVIĆ POTPUNO OTVORENO: Rodiću Harisu troje dece, spreman je da me oženi!

Rada Manojlović kaže da sebe u budućnosti vidi pored pevača Harisa Berkovića i da bez problema može da zamisli starost sa svojim dečkom.

rada

Pevačica Rada Manojlović kaže da će svom dečku i kolegi Harisu Berkoviću roditi troje dece! Ona tvrdi da Haris, koji je čak devet godina mlađi od nje, ima ozbiljne planove i da je spreman za brak.

Rada priznaje da nikada nije bila toliko zaljubljena i da jedva čeka da ostari sa njim.

Mogu da zamislim da sa Harisom budem ceo život. Vidim nas kako pod stare dane živimo zajedno u nekoj kućici. Nije bitno gde, da li u mom rodnom Četerežu, Beogradu ili negde u Bosni. Nas dvoje, sa troje dece i ostvarenim karijerama. To mi je baš želja – kaže Rada.

Veliki planovi

Atraktivna pevačica tvrdi da je njen kolega već spreman da je oženi, ali da ne žure sa tim.

Ne brine me da li će biti spreman na porodicu i decu kad ja poželim da ih imam. On već sve želi sa mnom, kao i ja sa njim. Haris je divno vaspitan, veoma je porodičan. Ima 22 godine, ali nije neiživljen. Ne živi od danas do sutra, već pravi planove. Već razmišlja u koji bi biznis uložio novac kako bi nam osigurao budućnost – otkriva pevačica i priznaje da se uz njega oseća mlađe, a on uz nju zrelije:

Informer

– Haris se od mojih prethodnih momaka razlikuje po svemu. Voli me onako kako sam ceo život maštala da bi muškarac trebalo da voli ženu. On je ispunjenje svih mojih očekivanja. Drži me kao malo vode na dlanu.

Za razliku od mnogih devojaka koje tvrde da papir i brak nisu važni, Manojlovićeva priznaje da je veoma tradicionalna i da bi volela da svoju vezu zakonski ozvaniči.

Ništa bez potpisa

Papir koji ljude obavezuje je lepa stvar. Meni je važan, jer ipak uliva partnerima neku vrstu sigurnosti. Nema ništa lepše od toga da neko javno kaže: “Želim da budem sa ovom ženom do kraja života.” Ljubav ne može ni da se stvori ni da nestane potpisom, ali on ipak znači.

Na brojne komentare da joj je Berković samo paravan, dok je ona u dugoj vezi s jednim moćnikom, Rada odgovara:

Nisu verovali da smo zajedno dok smo krili, ne veruju ni sad kad smo izašli u javnost i priznali vezu. To više govori o onima koji komentarišu, jer polaze od sebe. Lopov misli da svi kradu, dobar da su svi dobri. Oni bi očigledno tako nešto uradili.

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*