MISTERIJA I DALJE TRAJE: Barbara (15) nestala pre 52 dana, ali Tisa još krije NJENO TELO?

Policija još uvek nije pronašla telo Barbare Vitez za koju se sumnja da je pala u Tisu

Više od 100 ljudi okupilo se danas u 15 sati na Glavnom trgu u Senti radi podrške roditeljima Barbare Vitez (15), devojčice nestale 25. novembra prošle godine za koju se sumnja da seutopila u hladoj Tisi.

Prema priči dva mladića koji su kobne noći bili sa Barbarom, devojčica se okliznula sa mosta i sa visine od 10 metara pala u hladnu reku. Dečaci su nakon nesreće odmah pozvali policiju, a prošli su čak i poligrafska ispitivanja.

Barbara Vitez

Foto: Facebook Printscreen/Endre Vitez

Sumnju na čitavu priču bacilo je anonimno pismo koje su roditelji devojčice primili, a u kome piše da je Barbara te večeri zlostavljana i bačena sa mosta. Zbog toga roditelji devojčice sumnju u zvaničnu verziju ovog tragičnog događaja, pa su pokrenuli peticiju preko društvene mreže i zakazali protesno okupljanje na Glavnom trgu u Senti.

– Ovo činimo zbog manjka informacije zvaničnih organa, odnosno policije, od koje obaveštenje uopšte nismo dobili od kada se ovo desilo sa našom ćerkom – obratio se novinarima na protestu Endre Vitez.

Policija je 4. januara prekinula pretragu reke, ali istraga prema nezvaničnim saznanjima još uvek nije potpuno zaključena.

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*