ANABELA PRIZNALA SVE Luna svaki dan u Zadruzi doživljava nervni slom, a ne sluti šta se NAPOLJU DEŠAVA!

Opšti haos!

Anabela i Luna

Anabela i Luna, Foto: Screenshoot Instagram

Luna Đogani je u drugu sezonu Zadruge ušla kako bi se kako ona kaže oprala od učešća u prvoj sezoni u kojoj je podsećamo imala aferu sa pevačem Slobom Radanovićem, koji je u to vreme bio oženjen. Kako vreme prolazi u drugoj sezoni, možemo da se složimo da je Luna možda i najzapaženiji učesnik, ali ne po svom primernom ponašanju, već čestim ispadima i nervnim slomovima.

Njena majka Anabela Atijas otkrila da je njenoj kćerki pre ulaska u Zadrugu dijagnostikovana bolest duše i da se boji za njenu bezbednost.

“Iz straha da ne digne ruku na sebe sam joj potražila pomoć. Nije sramota biti psihički nestabilan zato što si doživeo tešku bol. Uvek volim da kažem da mi koji pijemo lekove, to radimo zbog drugih koji to ne rade, jer su nas neki od njih doveli do tog stanja“, kaže ona i dodaje da joj je krivo što je gledala Lunu kako pati u prvoj sezoni, a nije mogla da pomogne.

“Plakala sam, Cela naša porodica je propatila. Gagija je bolelo što ne mođe da pomogne Luni, a potom je gledao kroz šta naša druga ćerka Nina prolazi. Ona je doživljavala neprijatnosti u školi”, prisetila se ona.

Anabela Atijas

Anabela Atijas, Foto: Printscreen Youtube

Zbog svega je i ona pala u iskušenje da se posluži alkoholom i tabletama za smirenje.

Želela sam samo da popijem nešto alkoholono i utrnem, da na tren sve zaboravim“, kaže ona i dodaje da se od svega nisu oporavili kao porodica.

Marko Miljković po njoj je pravi muškarac za Lunu za razliku od Slobe koji je napustio i ogradio se od svega.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *