BILA JE ZVEZDA 90-IH, SVI SU UZDISALI ZA NJOM: A ona se udala posle 8 DANA poznanstva, povukla sa scene, RAZVELA, a onda je usledio NEOČEKIVAN OBRT (VIDEO)

Bila je velika zvezda devedesetih, ali u jednom trenutku se potpuno povukla sa estrade i odrekla scene i mikrofona. Snežana Berić, kako glasi njeno kršteno ime, imala je život pun prepreka i promena. Odrastanje joj nije bilo lako, sa 16 godina je ostala bez roditelja, sama sa sestrom o kojoj je brinula. Uprkos svemu, o privatnom životu Ekstra Nene se malo zna.

FOTO: PRINTSCREEN

O ljubavnom životu i muškarcima koje je volela Ekstra Nena je retko govorila. Godine 2009. se udala za dr Miroljuba Jevtića koji je bio na funkciji zamenika direktora “Železnice Srbije”. Sve je iznenadila kada je priznala da se udala posle svega osam dana poznanstva.

– Danas smo se upoznali, za sedam dana ponovo videli, a osmog dana rešili smo da se venčamo. I venčali smo se. Ne mogu sad da kažem da mi se dopala njegova kosa ili visina… Ne! Jednostavno sam osetila da je to neko s kim vredi provesti život. Prijatelj mi kaže: “Vi ste ko latino serija.” To je istina. Sad ne brinem ni o čemu. Imam čuvara. Na meni je samo da učestvujem u životu i da budem bolja nego što jesam. Moj muž je na prvom mestu!

Ravnopravno razgovaramo o svemu. On jeste doktor nauka iz oblasti saobraćaja i menadžmenta i redovni profesor na Univerzitetu, ali njegova struka meni nije apstraktna. I ja sam, takođe, u akademskoj oblasti- izjavila je tada Nena za „Ilustrovanu politiku“.

 

Brak im se okončao posle manje od godinu dana. Retko kada je govorila o razlozima.

– Bila sam u braku, nažalost, jako kratko jer smatram da, kada se ne podudaraju iste dimenzije, treba se razdvojiti – naglasila je Ekstra Nena u emisiji „Iz profila“.

 

Danas nastupa s vremena na vreme i pojavljuje se u emisijama samo kada ima razloga za to. Ponekad organizuje svoje kabaree i igrokaze, a posvećena je i pisanju knjiga, pogotovo poezije. Objavila ih je četiri, a jedna je prevedena čak i na kineski jezik.

Uspeh na polju muzike dogodio se kada se sa svojim bendom pojavila na jednom festivalu muzike u Beogradu. Tada su ih primetili iako je njen bend već ranije pokušavao i bezuspešno kucao na vrata izdavačkih kuća širom tadašnje zemlje. Dobijaju ponudu da snime cd, a iz revolta se odlučuju da snime kompilaciju narodnjaka iako su pevali zabavnjake. Preko noći se dogodio uspeh i Ekstra Nena postaje jedna od najtraženijih pevačica.

 

Krasila je naslovne strane mnogih popularnih časopisa, bila popularna širom Jugoslavija, išla na turneje. Godin 1992. odabrana je za predstavnika Jugoslavije na pesmi Evrovizije. Predstavljala je državu numerom „Ljubim te pesmama“.

 

Bez obzira na plasman, zauzela je 13. mesto, stekla je mnogo kontakata sa ljudima iz sveta muzike.

Ipak, devedesete su loše uticale na njenu karijeru. Nije bila od onih koja bi nastupala na svakakvim slavljima i proslavama, I izbegavala je trend poslednje decenije 20. veka. Videvši da od prave i kvalitetne muzike nema prevelikog uspeha, ostavila je to po strani i kasnije se posvetila obrazovanju.

 

Ekonomiju koju je studirala kao mlada je napustila još tih godina pa je kasnije završila osnovne studije – Menadžment u kulturi I umetnosti.

Završila je i magistraturu I nakon toga doktorat na Megatrend univerzitetu u oblasti ekonomije. Već više od deset godina radi u ovoj obrazovnoj instituciji kao profesor. Za sebe kaže da je dobar pedagog jer joj je osnovni cilj da se student ne nerviraju već nauče nešto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *