DAVID SE RASPLAKAO PRED ZADRUGARIMA: PLAŠIM SE ČABARKAPE!

David Dragojević priznao je u suzama pred svojim cimerima iz “Zadruge” da se plaši Aleksandra Čabarkape.

Dragojević je raskinuo svoju vezu sa Aleksandrom Subotić i uplovio u romansu sa Anom Korać, samo dan nakon što je njegova partnerka iz rijalitija zbog fizičkog napada na Minu Vrbaški.

David je jasno stavio do znanja Aleksandri da ne želi više vezu sa njom i da se iseli iz njegovog doma u Veterniku. Iako ona to nije želela i imala potpunu podršku Biljane Dragojević, ipak je krajem prošle nedelje napustila vojvođanski gradić i vratila se u Beograd, odnosno u Kaluđericu.

Aleksandra Čabarkapa, Aleksandra Subotić, David Dragojević
ALEKSANDRA ČABARKAPA, ALEKSANDRA SUBOTIĆ, DAVID DRAGOJEVIĆ • RAS / RAS SRBIJA

Učesnicima “Zadruge” bilo je čudno da je tel tako izbacio Aleksandru i Magdalenu iz kuće u kojoj su živeli dve godine, a on se tada rasplakao:

– Nisam bio za to da Magdalena bude kod moje majke dok smo Aleksandra i ja bili u “Zadruzi”. Ni Biljana nije bila oduševljena tom idejom. Razmišljao sam o tome šta bi onaj čovek mogao da uradi, brinuo sam da nešto ne napravi mami ili našoj kući, otkud znam. Aleksandra je insistirala da bude u Veterniku, a ne kod oca Karađorđa, jer je on dugo bio kod oca u zatvoru i socijalna služba bi mogla da reaguje. Na kraju sam ubedio majku da pristane – rekao je David.

Ostali učesnici rijalitija su se složili s njim i naveli da je s razlogom bio zabrinut, jer je boravio u zatvoru, a prošlog leta je čak imao i fizički obračun sa Aleksandrom:

– Pa da, nije mi svejedno – dodao je on.

pulsonline

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *