DAVIDOV OČUH PROGOVORIO: ‘ALEKSANDRI SE SMEJE CEO VETERNIK! VRATA NJEGOVE KUĆE SU ZA NJU BLINDIRANA!’

Uprkos tome što vezu Davida Dragojevića i Ane Korać nije podržala njegova majka Biljana, naprotiv, popularni zadrugar dobio je javno “vetar u leđa” od svog očuha Predraga, poznatijeg kao Mungos, koju mu je dao zeleno svetlo i ohrabrio ga da ostane u vezi sa Koraćevom, što je Davidu mnogo značilo. Budući da je prošlo nekoliko nedelja od video poziva o kojem bruji region, pozvali smo Mungosa kako bismo saznali da li je i dalje pozitivno nastrojen prema Davidovoj vezi sa lepom Ivanjičankom.

– David sam sebi bira, sve što izabere – ja podržavam. On nije mali, nije glupav! Koliko će to trajati, sat, dva, dva meseca ili dvadeset godina… Ja sam uz njega, jer ga jako dobro poznajem. Ovo je sad onaj stari, pravi David! Kad je bio sa Aleksandrom, to nije bio on. Meni je drago što je ponovo onaj stari. Lepo mu je sa Anom, to se vidi, ali ja o njoj ne mogu puno da pričam, ne poznajem je, samo sa TV-a. Dokle god je dobra prema Davidu, ona je najbolja. Prvi njen pogrešan korak, gest – kraj krajeva, kod mene ispravke nema. Tako se desilo i sa Aleksandrom. Ja sam mu rekao da to nije to, na kraju se tako i ispostavilo – u dahu priča Mungos o Davidovoj novoj, ali i staroj devojci Aleksandri Subotić.

– Tvrdio sam i tvrdim da Aleksandra nije za njega. Kod nje je samo: “Ja, ja, ja”! To je užasno – zgrožen je on.

Očuh Dragojevića istakao je da David nije problematičan, agresivan mladić, naprotiv – da je sada on ponovo “onaj stari”, nakon čega smo ga pitali može li da uporedi i oceni bivšu i sadašnju “snajku”.

Ana Korać, Aleksandra Subotić i David Dragojević
ANA KORAĆ, ALEKSANDRA SUBOTIĆ I DAVID DRAGOJEVIĆ • RAS, DUŠAN MILENKOVIĆ / RAS SRBIJA

– Ako treba da ocenim Anu i Aleksandru, Ani dajem jaku četvorku, a za Aleksandru nema ocene… Takvu ocenu još uvek nisu izmislili! Ona nije prošla razred! Pa, šta ću, kad je neko samoživ, kad je ne interesuje niko… Sve što je mogla da u*ere, ona je u*rala – iskren je Davidov očuh.

Pitali smo ga i kako je došlo do toga da Aleksandra posle toliko vremena spakuje kofere i odseli se iz porodične kuće dečka koji ju je davno ostavio i vrati se iz Veternika u rodnu Kaluđericu.

– Mislim da je ona sama shvatila da treba da ode. Isto, mislim da će se ona već u utorak vratiti nazad! Pa, tako mi deluje. Ona je još u rijalitiju, još se igra rijalitija! Otišla je tamo, pa će se vratiti, pazite šta vam kažem. Ovde njoj odgovara – sumnjičav je Mungos, koji ističe da Aleksandri Subotić u Davidovoj kući nije mesto.

– Vrata te kuće njoj ne da nisu otvorena, nego su blindirana! Ako je normalna, ne treba da dolazi uopšte! Nju će verovatno Biljana primiti, ali ona ovde nema šta da traži. Devojka malo nije u redu… Njoj u Davidovoj kući nije mesto! Nažalost, ja se ne pitam tu, ja imam svoju kuću, Biljana svoju. Što se mene tiče, bolje da ne dolazi, nema potrebe da dolazi… Jer smeje joj se ceo Veternik – zaključuje Mungos na samom kraju razgovora za Pink.rs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *