DUŠKO TOŠIĆ ĆUTI O ROMANSI SA SOFIJOM MILOŠEVIĆ: Karleuša je oprostila suprugu, a evo šta se tog novembra dešavalo između MANEKENKE I FUDBALERA!

Duško Tošić je imao kratku romansu krajem novembra sa Sofijom Milošević, inače bivšom devojkom Adema Ljajića, a Jelena Karleuša je takođe saznala za prevaru, preneli su beogradski mediji.

– Sofija i Duško su se prvi put sreli u jednom beogradskom restoranu krajem novembra prošle godina. Čim je videla Duška, Sofija mu je poslala poruku, a Tošić joj je odmah odgovorio. Budući da su bili u društvu, dogovorili su se da se vide posla dva dana i zvanično upoznaju – otkrio je dobro obavešteni izvor koji je uveravao da su oni potom otpočeli romansu.

– Jelena Karleuša je tada nastupila u novosadskoj diskoteci “Paradizo”, što je Tošiću išlo na ruku, pa je pozvao Sofiju da se bolje upoznaju. Upravo tada su se i smuvali, a potom su izašli na splav “Hua Hua”, gde su se provodili do jutarnjih sati. Nakon što su se dobro zabavili, zajedno su napustili splav, međutim, upravo tada su počele njihove muke – rekao je izvor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *