ELENA (27) JE UŠLA NA PUMPU DA KUPI DECI ČOKOLADU: Ono što je krila na zadnjem sedištu gore je od najgorih KOŠMARA

Mediji su objavili snimak žene koja na benzinskoj pumpi u Rusiji kupuje čokoladice za decu – tu ništa ne bi bilo čudno da nije u pitanju majka koja je malo kasnije svoje dvoje dece brutalno ubila!

Elena Karimova (27) koja je razvedena, ovom prilikom kupila je i benzin kojim je spalila tela ćerke Kadiže (4) i sina Sulejmana (2) koje je zadavila na zadnjem sedištu iznajmljenog automobila Kia Rio.

Majka monstrum bila je vlasnica kozmetičkog biznisa, koji je na Instagramu pratilo 27,000 ljudi.

Nakon što je obavila kupovinu na pumpi, Elena se odvezla i zadavila decu. Onda tela odnela u šumu i zapalila. Ali, onda se setila da bi meštani mogli da vide dim. Ugasila je plamen sa tela i ponovo ih ubacila u automobil. Sa ostacima svoje dece otišla je kući, gde je provela noć.

Sledećeg dana je htela da ih zapali u napuštenom skladištu, ali je zapalila i samu građevinu. Došli su vatrogasci, koji su ugledali spaljena tela. Mislili su da se radi o psu.

– Tela su bila u neprirodnim pozama, pa se sumnja da su prevezeni dotle u koferu. Bila su toliko oštećena da je bilo nemoguće utvrditi pol leševa. – priča meštanin Evgenj Katišev.

Elena je u policiji tvrdila da nije mogla da izdržava decu.

– Živela sam s mužem, ali kad smo se razveli postalo mi je teško da podižem decu – rekla je.

Ali, kasnije je utvrđeno da je svakog meseca na automobiltrošila 470 funti, i da je često putovala u inostranstvo. Takođe je optužena da je prijateljici ukrala nakit vredan 1,600 funti.

Psihijatri su utvrili da je poptuno zdrava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *