HAOS U PINKOVIM ZVEZDAMA: KIJA OVAKO NAJAVILA SLOBU, A ONDA JU JE PECNULA DUŠICA JAKOVLJEVIĆ!

U emisiji “Amidži šou” gostovala je celokupna postavka žirija predstojećeg muzičkog talent šou-programa “Pinkove zvezde”, te je tom prilikom premijerno emitovano nekoliko kadrova novog TV formata ne bi li se publici zagolicala mašta.

Ono što svakako privlači pažnju je to kako Kija Kockar najavljuje svog bivšeg supruga Slobodana Radanovića.

– Peti član žirija je neko ko se već takmičio u ovom šou-programu i osvojio treće mesto. Nezasluženo! – istakla je vlasnica hita “Amorova strela” što je izazvalo lavinu smeha među članovima žirija, te je ona osetila potrebu da se nadoveže na to rečima:

Kija Kockar
KIJA KOCKAR • AMI G SHOW / YOUTUBE

– Kada kažem nezasluženo treće mesto, to kažem zato što mislim da je trebalo da bude prvo mesto. Ipak, to nije ni bitno jer je svakako postao velika zvezda – najavila je laskavim rečima Kockareva Radanovića, dok je kasnije u emisiji podvukla da “bez obzira na to šta misli o njemu kao čoveku” sa sigurnošću tvrdi da je “najbolji muški vokal u Srbiji”.

Dušica Jakovljević
DUŠICA JAKOVLJEVIĆ • AMI G SHOW / YOUTUBE

Dok su ostali članovi žirija komentarisali kako su se snašli u novoj ulozi koja je pred njima, voditeljka Dušica Jakovljević je pecnula Kiju konstatacijom:

– Kija je zadržala onaj sindrom žrtve ne bi li opravdala “Zadrugu 1” – rekla je ona kroz smeh, dok se Kockareva branila da je “svi napadaju”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *