ISTINA ili ZABLUDA? Što smo starije, S*KS nam je sve bolji! (FOTO)

Razmisli i proceni sama.

Mnogi tvrde suprotno, ali imamo nekoliko čvrstih argumenata zašto je seks iz godine u godinu sve bolji i bolji.

Mi žene često prigovaramo starenju. Počinju se pojavljivati bore na licu, zategnutoj koži možemo reći zbogom, sve je više sedih te čeznemo za mladim danima kad su nam sva vrata bila otvorena. A mi na sve to kažemo – sve je to besmislica!

Ne priznajemo kliše koji tvrdi kako starenje sa sobom donosi samo loše stvari. Iz godine u godinu postajemo mudrije, imamo više samopouzdanja, opuštenije smo. Osim toga – seks je sve bolji! Da, dobro si pročitala.

Donosimo pet čvrstih argumenata zašto je to tako.

seks

Foto: Profimedia

1. Zbogom kompleksima

Snažna bedra, grudi malo vise, celulit, pretanko, predebelo, preveliko, premaleno – sve su to gluposti! To većina dama u određenom dobu više ne primećuje. Više nema nepotrebnog zamaranja spoljnim izgledom, uopšteno, pa niti kod seksa. To takođe znači da se možemo maksimalno opustiti, zaboraviti na sve komplekse iz mladosti te jednostavno totalno uživati.

2. Sve što želiš, to imam

Što smo starije, to bolje znamo šta zapravo želimo od života, te od prijateljstva, veze, a i seksa. A samo ona žena koja zna šta želi, koje tipke pritisnuti, može zaista uživati u opuštenom i nesputanom seksu.

Seks u liftu

Foto: Profimedia

3. Vežba čini majstora

Kod čitanja, pisanja, kuvanja, plesanja ili u krevetu, uvek važi isto pravilo: što više vežbamo, bićemo bolje!

4. Kvalitet umesto kvantiteta

U dvadesetima ćemo još verovatno kukati kako se nakon godinu dana veze poseksamo “samo” dva puta nedeljno. A sa četrdeset godina na leđima to će biti verovatno svake dve nedelje. Ali, onda ćemo barem znati: nije važno koliko često, nego kako!

Seks

Foto: Profimedia

5. Samouverenost

Nemaju svi mladi ljudi urođenu samouverenost, želju i sklonost otvoreno komunicirati. Većina mora tu veštinu godinama učiti. Zbog toga će im trebati koja godinica da u krevetu može bez suzdržavanja komunicirati i otvoreno reći šta želi, a šta ne.

S.Danas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *