JALA BRAT JE 2015. GODINE PESMU POSVETIO BUBI KORELIJU: Iza emotivnih stihova krije se TEŠKA ŽIVOTNA PRIČA repera, evo o čemu je reč!

Jala Brat i Buba Koreli nižu hit za hitom, a ono što je javnosti malo poznato pre njihovog vrtoglavog uspeha koji su postigli preko noći, jeste teška priča koja se krije iza pesme koju je objavio Jasmin Fazlić, poznatiji kao Jala.

 

Radi se o Jalinoj pesmi za koju mnogi kažu da je istorijska, a koju je snimio kada je Buba završio u zatvoru, u junu 2015. godine.

 

“Neću plakat noćas, noćas moram pravit novac. Suze tvoje majke noćas idu na moj obraz, setim je na tebe svaka njena reč je poraz. Vidim tebe kad se gledam u ogledalu”, samo je deo pesme.

Zanimljivo je da je Jala u tom periodu pokrenuo i kampanju za oslobađanje Bube iz zatvora. Prema pisanjima, Buba je u zatvoru proveo godinu dana zbog posedovanja narkotika, a njegovo ime našlo se među 13 uhapšenih u junu 2015. godine zbog osnovane sumnje da su na području Kantona Sarajevo neovlašćeno prodavali, nudili na prodaju, radi prodaje kupovali, kao i posredovali u prodaji droge.

 

Reperu i njegovim saradnicima, prenosili su mediji, prvo je određen jednomesečni pritvor, ali je stalno produživan, pa je ćeliju napustio tek u maju 2016. godine. Po izlasku iz zatvora, on i Jala su se posvetili muzici i za kratko vreme postali najpopularniji duo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *