JEZIV SNIMAK IZ PARIZA: Mladić sa rupom na licu iz koje šiklja krv! Kao da ga ništa ne boli! (UZNEMIRUJUĆI FOTO, VIDEO)

Na protestima francuskog pokreta “Žutih prsluka” u subotu je učestvovalo 84.000 ljudi širom zemlje, od kojih 8.000 u Parizu, a tokom demonstracija došlo je i do nekoliko incidenata.

Na jednom snimku koji se pojavio na društvenim mrežama, na mladiću se vidi rupa na licu, tačnije na predelu vilice, koju je navodno zadobio tokom okršaja demonstranata i policije.

 

FOTO: PRINTSCREEN/ TWITTER

Iako se ne zna tačno sa kojim predmetom mu je napravljena prostrelna rana, pretpostavlja se da je od suzavca ili dimne bombe. Mladić iako povređen, delovao je kao da ne oseća bol, a to su primetili i mnogi koji su pogledali snimak.

Sotiri Dimpinoudis@sotiridi

OK i have the video footage of this 15 year old boy who got hit by a tear gas canister, going to post it below. He was only going to the grocery store to get some stuff his mother told him to buy and ended up like this in .

Sotiri Dimpinoudis@sotiridi

WARNING VIDEO: contains some shocking footage you have been warned before playing. pic.twitter.com/vkPg2NUZA0

Embedded video

25 people are talking about this

Hiljade pripadnika francuskog pokreta “Žutih prsluka” marširalo je devete subote za redom ulicama Pariza, dok su se demonstranti u žutim prslucima okupili i u Buržu, u središnjoj Francuskoj, kao i u drugim gradovima u znak protesta zbog ekonomske politike predsednika Emanuela Makrona.

 

Tokom protesta za vikend privedeno je 224 ljudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *