KONAČNO POKAZAO PRAVO LICE:Vranješ otkrio svoju TAČKU PUCANJA! Ovaj KUKAVIČKI POTEZ pokazao koliko je u stvari slab

S*ks afera Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa i dalje je u toku, a glavni akteri koriste svaku priliku da se prepucavaju i nadmeću preko društvenih mreža.

foto: Profimedia, Sonja Spasić

Tako je fudbaler pre dva dana na svoj instagram postavio fotografiju sa terena, a u roku od samo deset minuta stigao je ogroman broj komentara od pratilaca koji Vranješa podržavaju u njegovoj po*no aferi, i koji su od njega u celoj priči napravili heroja.

Fotka koju je Vranješ objavio prvo je imala komentare
Fotka koju je Vranješ objavio prvo je imala komentarefoto: Printscreen

Nakon Espresovog teksta koji je naša ekipa napisala na osnovu komentara njegovih pratilaca, a koji fudbalera posle svega veličaju kao neviđenog šmekera, Vranješ je brže bolje obrisao sve komentare pored fotografije.

Vranješ slab na kritiku: Izbrisao sve komentare
Vranješ slab na kritiku: Izbrisao sve komentarefoto: Printscreen

Originalan tekst koji je Vranješa naterao na kukavički potez, te da otkrije gde je ustvari njegova slaba tačka, i šta je to što teško podnosi, glasio je ovako:

Kako to obično bude, kada je reč o bilo kakvoj s*ks aferi, prevari i preljubi, žena je posle toga obavezno etiketirana kao ku*va, ali muškarac je po pravilu neviđeni šmeker. Nije ni žigolo, ni muška ku*va, on postaje frajer broj jedan.

Tako je i u slučaju Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa. Dok su pevačicu već etiketirali kao glavnog negativca, fudbaler je posle fotke “svog ponosa” dobio epitet “velikog je*ača”.

foto: Printscreen

Ognjen je ovog puta objavio fotografiju sa terena, a komentari pratioca uglavnom su tog tipa.

“Poj*bao najveću pod znacima navoda srpsku divu pa sa njom obrisao pod.. Svaka čast!!! Ona pljuje ljude u lice u zvezdama granda ofucana plastična lutka. Svaka čas Blati Do kraja. Jelena pelena dobila sta je zaslužila Saučešće tošiću što je oženio baba plastiku” – zaključio je jedan od fanova Ognjenovog “ponosa”, a ima i onih koji su primetili i Vranješevu dobru formu:

“Ognjene moram ti reći da imaš dobre rezultate na nogama, nakon dugog treninga sa Karleušom” – jedan je od komentara.

Na sve ovo javio se i pratilac koji je onda poentirao.

“Samo ga vi zajebavajte pojebat ce i vase zene hahahaha”.

Nije sporno, da je Vranješu popularnost rapidno porasla posle afere, a izgleda da mu ovih pet minuta slave i te kako prijaju. Pa nek uživa dok može.

Izgleda da se posle svega “veliki ” Vranješ, baš teško nosi sa kritikama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *