NIJE KAKO SE MISLILO! Otkriven UZROK smrti devojčice (12) iz Zaječara! PRETUŽNO!

A.M.(12), učenica šestog razreda OŠ ” Đura Jakšić” u Zaječaru, preminula je u sredu uveče na Dečijoj klinici KC Niš, pošto joj je nekoliko sati pre toga pozlilo u školi.

Prema prvim nalazima, ima indicija da je devojčica izvršila samoubistvo tako što se otrovala lekovima, pošto su joj na obdukciji u organizmu pronađene toksične hemijske supstance.

A.M. je pozlilo u sredu posle časova. Oko 18 sati došla je sa roditeljima u školu da uzme đačku kjnižicu koju nije uzela na kraju prvog polugodišta. Tada joj se naglo slošilo. Imala je čudne simptome, nalik epileptičnom napadu, samo mnogo intenzivnije. Hitno je prebačena u Dom zdravlja u Zaječaru, ali pošto je bila u teškom stanju, odmah su je odveli u Niš.

Tamo su lekari pokušali da je povrate, međutim nisu u tome uspeli. Devojčica je ubrzo po prijemu preminula.

U Kliničkom centru u Nišu nisu želeli da daju zvanične informacije o ovom slučaju, ali simptomi koji su doveli do smrti i rezultati obdukcije govore da se otrovala tabletama.

Da li se radi o smrtonosnoj dozi ili su popijeni lekovi izazvali neku naknadnu reakciju u njenom organizmu koja je dovela do smrti pokazaće detaljni rezultati obdukcije za nekoliko dana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *