“Nisam hteo toliko…” Nakon što je pretukao Ivanu, osumnjičeni se pravdao SKANDALOZNIM REČIMA

Đ. L.(24) iz Klenja kod Bogatića uhapšen je nakon što je brutalno pretukao svoju devojku Ivanu F. (22) iz okoline Bogatića u njihovom iznajmljenom stanu u Kosovskoj ulici u Novom Sadu.

Poludeo sam od ljubomore. Tukao sam Ivana. F., ali nisam hteo da ode tako daleko, da je unakazim. Žao mi je pravdao se juče Đ.L. u Osnovnom sudu u Novom Sadu. Đ.L. je u utorak zverski pretukao i mučio devojku Ivana.F. (22) u iznajmljenom stanju gde su zajedno živeli.

Đorđe joj je tokom višesatnog iživljavanja motkom izlomio rebra, sekao je nožem po licu i butinama, bacio je na radijator i pekao joj ruke peglom.

Pomahnitali Đ.L. je istog dana uhapšen, a juče je izveden pred tužioca u Osnovnom sudu u Novom Sadu, nakon čega mu je određen pritvor do 30 dana.

Izvor istrage kaže da je Đ.L. plakao sve vreme tokom saslušanja.

– Kazao je da mu je zbog ljubomore pao mrak na oči. Priznao je da ju je dugo tukao, ali da nije ni bio svestan kolko je daleko otišao u tome – kaže izvor blizak istrazi.

Takođe je dodao da je torturu i zverski napad nad nesrećnom devojkom započeo oko 11.30h.

– Počeo je da bije nesrećnu devojku najpre rukama, nogama i drvenom motkom, kojom joj je polomio četiri rebra. Zatim ju je bacao na radijator i nastavo da je udara, pri čemu joj je probio plućnu maramicu. Potom ju je pekao peglom. U jednom trenutku joj je rekao da ide da odveze službeni kombi i naredio joj je da ga sačeka u stanu, “da bi nastavio tamo gde je stao” – priča izvor blizak istrazi.

Đ.L. se tereti za nasilje u porodici i nanošenje teških telesnih  povreda. Da li će ga tužilaštvo dodatno teretiti za još neko “teže” krivično delo, zavisi od rezultata istrage.

Đ.L. je inače, rodom iz Bogatića, kako i Ivana.F, a u Novom Sadu je studirao na Fakultetu sporta i fizičke kulture.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *