NOVA AFERA PEVAČICA NA POMOLU! Kija zapušila usta Editi Aradinović! Napada me devojka KOJA PROVODI VREME U STANU MOG BIVŠEG! ŠOKANTNO!

Kristina Kija Kockar odbrusila je koleginici Editi Aradinović žestoko, pa time zapušila usta svim devojkama koje preko njenog imena pokušavaju da isplivaju u prvi plan. Pobednica rijalitija poručila je pevačici, da je ni jedna od devojaka koje provode vreme u stanu njenog bivšeg supruga, ne zanima.

 

– Sve devojke koje provode vreme kod mog bivšeg muža u stanu odjednom imaju potrebu da me napadaju. Moraju da shvate jednu stvar, a to je da me niko od njih ne zanima – poručila je Kristina, čime je otvorila novu aferu na domaćoj estradi.

Netrpeljivost Edite i Kije počela je komentarom Aradinovićeve na Instagramu o crvenoj periki koju je nosila ona, a posle nje i Kija.

 

– Bila ova perika nekad dobar fazon. Dok nije prestala da bude – objasnila je Edita pošto je koleginica Kristina stavila spornu periku skoro poal godine kasnije.

FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Podsetimo, Edita je septembra 2018. godine stavila crvenu periku kojom se pohvalila kako joj stoji na svom Instagramu, a opet ju je ponela, između ostalo, i u jednoj od emisija “Amidži šou”.

FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Kija je, pet meseci kasnije, takođe za potrebe posla, stavila na glavu periku crvene boje.

FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Kurir.rs, Telegraf / Foto: Sonja Spasić, Damir Dervišagić, Filip Plavčić

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *