NOVI LJUBAVNIK DRAGANE MITAR: Ranije se pominjao kao “gospodin Torta” Evo o kome je reč!

Još jedan u nizu!

Modelsica i učesnica najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima “Zadruga 2” Dragana Mitar šokirala je svoje cimere, ali i gledaoce kraj malih ekrana kada je u javnosti isplivala informacija da u Belu kućustiže njen ljubavnik Pavle Jovanovic.

Ona je sa njim mesecima varala svog zakonitog supruga Sinišu Dragutinovića, ali to nije poljuljalo njihove odnose, jer je on znao i opravdavao njene postupke, sa izgovorom da su u tom periodu bili u bračnoj krizi.

Medjutim, na dan njenog rodjendana usledio je pravi šok kada se na trpezi pojavila i torta koju je dobila od novog ljubavnika sa kojim je takodje ostvarila bliske odnose odmah nakon što se veza sa Pavlom bližila kraju. Zadrugari su zaprepašćeni ovom vešću njemu dali nadimak ,,Gospodin Torta”, jer Dragana nije želela da otkriva njegov identitet budući da je i on oženjen.

pitanju je Edo iz Novog Pazara koji nije želeo da se oglašava povodom saznanja da je imao aferu sa ovom takmičarkom.

On je pre nekoliko dana uhvaćen u jednom prestoničkom restoranu, gde je razgovarao u društvu svojih prijatelja, a prema nekim saznanjima, on je u dobrim odnosima i sa njegovom već pomenutom ljubavnicom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *