OBAVEZNO GA ZAPIŠITE JER GA BRIŠU: Stari recept koji uništava SVAKU BOLEST!

Ovaj recept star je nekoliko godina i vešto je skrivan od javnosti, budući da predstavlja veliku pretnju farmaceutskoj industriji.

Savetujemo vam da ga što pre zapišete, jer ga stalno uklanjaju.

Reč je o posebnoj vrsti vina koje se priprema od borovnica i smreke.

Borovnice mogu omekšati vašu kožu, pa čak sprečiti rak. One jačaju imunitet.

Naime, ove bobice imaju više antioksidanasa od bilo kojeg drugog svežeg voća ili povrća testiranog do danas. Većina njenih moći dolazi iz pigmenta koji je odgovoran za plavu boju.

Borovnice jačaju imunitet
Borovnice jačaju imunitetfoto: Profimedia

One su odlične za vid i za zdravo srce.

Snižavaju nivo šećera u krvi, a takođe tope salo oko stomaka. Pomažu kod zatvora. Čaša sirovih borovnica sadrži oko četiri grama vlakana. Topiva vlakna kojih ima u borovnicama mogu apsorbovati 11-16 puta sopstvene težine u vodi i tako ubrzava rad creva.

Borovnice imaju velike količine mangana, koji igra veliku ulogu u razvoju kostiju.

S druge strane bobice smreke imaju neobičan ukus i najviše se koriste kao začin u evropskoj i indijskoj kuhinji.

Ove bobice su se u staroj grčkoj koristile kao lek,a njihove zdrastvene prednosti su poznate i danas. Jedan od najkorisnijih sastojaka kod smreke je 4 -terpinen,koji pomaže kod smanjenja nivoa mokraćne kiseline,poboljšava digestvni sistem i smanjuje rizik od virusa.

U kombinaciji ove bobice imaju neverovatan učinak na vaše zdravlje.

Kada pripremite lek možete ga konzumirati u razne svrhe kako biste izlečili bolesti, ali prvenstveno ako imate problema sa lošom krvnom slikom ili sa lošom cirkulacijom. Pokazao se učinkovitim i kod uklanjanja glavobolje, problema sa pamćenjem, vrtoglavicama.

Reč je o magičnom leku koji može da pomogne osobama koje imaju problema sa srcem.

Osobe koje su imale problema sa hroničnim ili sa akutnim oboljenjima creva i želuca su uz pomoć ovog leka uklonili svoje probleme. Isto takoo, možete da ha koristite kako bi izlečili i upalu debelog creva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *