PAMTIĆU GA PO NAJLEPŠEM, BEZ OBZIRA NA SVE: Šabanov VANBRAČNI SIN zanemeo od bola! Jedva smogao snage da izusti OVO

Robertovo pojavljivanje na očevoj sahrani izazvalo je veliku pažnju javnosti

Pevač Šaban Šaulić tragično je nastradao u saobraćajnoj nesreći, kada je na njegov automobil u blizini nemačkog grada Bilefelda, naletelo drugo vozilo pri ogromnoj brzini. Šaulić je nakon nesreće prebačen u bolnicu, gde su se lekari do poslednjeg trenutka borili za njegov život, ali je pevač podlegao povredama.

foto: Filip Plavčić

Sahranjen je juče na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana, a na večni počinak ispratili su ga porodica, prijatelji, kolege kao i brojni poštovaoci pevačevog lika i dela. Na sahrani se pojavio i Šaulićev sin iz vanbračne zajednice, Robert Šaulić iz Zrenjanina koga je Šaban napravio samo nekoliko meseci pre nego što je upoznao svoju suprugu Gordanu Šaulić.

Robertovo pojavljivanje na očevoj sahrani izazvalo je veliku pažnju javnosti, a mi smo Šaulićevog vanbračnog sina, pozvali da bi sa njim porazgovarali o svemu onome što se dešavalo proteklih nedelju dana. Međutim, Robert nije bio spreman da sa nama podeli svoju tugu, a kratko je izustio:

foto: Printscreen

– Pamtiću Šabana po svemu najlepšem, bez obzira na sve. Sada zaista nisam u stanju da govorim, teško mi je. Pozovite me neki drugi dan – bilo je sve što je Robert rekao za portal Pink.rs.

Šaban je više puta isticao da njegov sin Robert nije rođen iz ljubavi i da ga je napravio u mladosti, ali da je redovno ispunjavao svoje roditeljske dužnosti i plaćao alimentaciju, te da mu je redovno slao novac. Jednom prilikom je čak i Robertovoj majci dao 100.000 maraka da bi ona sagradila kuću za sebe i sina.

(Espreso.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *