POLUMRTAV JE MOLIO POLICAJCE ZA POMOĆ: Nedugo potom Amerikanac je preminuo, ali iza njega je ostao OVAJ SNIMAK (VIDEO)

Muškarac iz Nju Džersija je umro od nedefinisanih povreda nakon što je ušao u policijsku stanicu Paterson dok je halucinirao i tražio vodu – što je izazvalo bes i velike proteste u gradu, kažu izveštajaju mediji.

“Ja sam samo paranoičan”, kaže Loveri u videu snimljenom u subotu ujutro. “Samo mi treba malo vode.” 27-godišnji Džamik Loveri je snimio video snimak uživo na Fejsbuku kako se obilno znoji dok ulazi u stanicu, očigledno pod uticajem droge, i moli policajce da mu pomognu, kaže NorthJersei.com

 

Policajci na snimku stoje u predvorju pokušavajući da procene situaciju. “U redu, u bolnici ima vode”, čuo se jedan od policajaca.

 

Loveri je odveden u Univerzitetski medicinski centar Sent Džozef gde je stavljen na aparate. Umro je u ponedeljak ujutro.

Njegovi prijatelji i porodica žele da znaju šta se dogodilo nakon što je došao u bolnicu u kritičnom stanju. “Njegovo lice nije bilo takvo u videu”, rekao je njegov brat Džamir King.

 

King je rekao da je Loveri imao slomljenu jagodicu i slomljene kosti tokom prebacivanja u bolnicu. U utorak uveče, na stotine ljudi je izašlo na ulice Patersona da traže odgovore u slučaju Loverijeve smrti. “Šta su ti policajci uradili? Šta nam ne govore?”, rekao je jedan protestant NBC Njujork.

 

Patersonov direktor policije Džeri Speciale rekao je da će biti obavljena autopsija kako bi mogli da utvrde kako je Loveri umro. “Želim da imate te odgovore. Tačno ili pogrešno, želim da imate te odgovore “, rekao je na sastanku gradskog veća u utorak uveče.

 

Gradonačelnik je rekao da podržava punu istragu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *