SLOBA OMILJEN U SVOM KRAJU, A KOMŠIJE JEDNOGLASNE U JEDNOM ODGOVORU… Evo PRAVE ISTINE o Kiji i drugim devojkama!

Pod lupom stanara iz zgrade u kojoj Radanović iznajmljuje stan i prodavačice iz obližnjeg kioska…

Komšije Slobe Radanovića ispričale su kako pevač provodi svoje slobodno vreme, kako se odnosi prema njima, ali i koliko često Kristina Kockar posećuje bivšeg supruga.

Jedna komšinica, oduševljena je Radanovićem, pristao je bez problema da se fotografiše sa njom, čak joj je i kese sa đubretom bio voljan da ponese.

Sloba je jedno divno stvorenje. Jednom prilikom sam se slikala sa njim, čuvam u telefonu sliku s njim. Fin je, ljubazan, kada nosim kese iz prodavnice ili kese sa đubretom, on se uvek ponudi da pomogne, otvori vrata…”, kaže komšinica Dragica, koja je novinarima otkrila i da li viđa u zgradi njegovu bivšu suprugu Kiju, za koju se spekuliše se ga često posećuje:

Kiju nisam videla skoro. Možda pre dva meseca, a sa nekom drugom devojkom ga ne viđam. Uglavnom prolazi sam, ali uvek se javi, veoma je ljubazan dečko. Baš mi je drag.

Mladić koji živi u zgradi u kojoj Sloba rentira stan kaže da ga viđa često, piše Blic.

Viđam Slobu s vremena na vreme, mada ga skoro nisam sreo. Uvek se javi, deluje kao fin i kulturan momak. Nisam video skoro Kiju ovde, a njega ne srećem sa drugim devojkama”, bio je jednoglasan odgovor i ovog mladića.

Navodno, Sloba često kupuje na obližnjoj trafici, pa je i prodavačica dala svoj sud o njemu:

Sloba često dolazi da kupuje ovde. Imam lep utisak o njemu. Kupuje žvake, sokove, novine, uobičajene stvari”, rekla je.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *