Snežana Babić Sneki iza sebe ima jedan brak, a nakon razvoda je donela odluku da u životu više ne pravi velike planove. “Ja jedan brak imam iza sebe, nikad ne reci nikad.. Dostigla sam zrele godine, tačno znam šta hoću, a i šta neću. Želim sebi da priuštim komforan život i budem okružena sjajnim, dobrim ljudima koji imaju pozitivnu energiju”, rekla je Sneki i dodala: “Ne želim mnogo da planiram, naravno da svaki čovek ima neostvarenih želja, ali sam sebi stvorila uslove da za određene stvari mogu da kažem: “Može da sačeka.” FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Nakon što je Veliki šef poslao pismo gde je naglasio ko od zadrugara ide u kupovinu, odmah je nastala opšta svađa.

 

Naime, od zadrugara u kupovinu otišli su Zola, Petar i Zlata, što je izazvalo potpuno zabunu, jer su neki od njih već odlazili tamo i nisu se baš najsjajnije pokazali.

 

Jovana Tomić Matora u jednom trenutku uletela je u Belu kuću i počela da viče na zadrugare, s obzirom na to da niko od momaka koji idu u nabavku nisu hteli da uzmu njen spisak.

 

“Alo bre, ima bre da uzmu od svih novac. Uzmi kupi brašno, kupi jaja, da ima nešto da se jede”, vikala je Matora.

 

Lepi Mića uleteo je za Matorom kako bi joj pružio podršku, te je počeo zajedno sa njom da viče. Potom je pevačica, Suzana Perić pokušala da smiri Tomićevu, pa je pitala šta se desilo, a ona je nastavila da viče.

 

FOTO: PRINTSCREEN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *