ŠOK! LJUBAVNICI SLAO GOLE FOTKE I HVALIO SE VELIČINOM: Bezos više neće biti najbogatiji čovek na svetu, pola para daje ženi zbog prevare! Evo koliko košta NAJSKUPLJI RAZVOD IKADA!

Osnivač kompanije Amazon i najbogatiji čovek na Forbsovoj listi razvodi se od supruge nakon 25 godina braka, a moraće da joj isplati oko 70 milijardi dolara, što je polovina njegovog bogatstva.

Džef Bezos (54), čije je bogatstvo procenjeno na 140 milijardi dolara, moraće napola da podeli svoj imetak sa suprugom Mekenzi, jer nisu imali predbračni ugovor, a “isplivalo” je da joj je bio neveran.

Prema pisanju stranih medija, Bezos je uhvaćen u prevari sa voditeljkom Loren Sančez, a detalji ovog slučaja pune tabloide širom planete.

Bezos je, prenosi San, svojoj ljubavnici slao lascivne poruke i golišave selfi fotografije, na kojima je hvalio veličinu svog “ponosa” i obećavao joj da “neće biti nežan”.

Inače, ranije poruke otkrile su da je šef Amazona ljubavnici slao eksplicitne fotografije i poruke toliko sočne da američki tabloidi nisu hteli da ih objave. Ona je te poruke navodno prosleđivala prijateljicama, te su na kraju tako dospele u javnost, a to je stvorilo probleme u vezi najbogatijeg čoveka sveta i voditeljke.

Kako pišu strani tabloidi, Bezos joj je slao i romantične poruke poput: “Preplavljen sam ljubavlju prema tebi. Srce mi raste samo da napravi mesta za tebe.”

Par se krišom susretao na raznim mestima, a Bezos je “ljubavnicu vozikao po svetu svojim privatnim avionom”, kako pišu tabloidi.

Prevara je, navodno, otkrivena kada je njegova supruga videla ime nepoznate žene na spisku putnika privatnog aviona.

Mekenzi i Džef venčali su se pre više od dve decenije i imaju četvoro dece, tri sina i usvojenu devojčicu iz Kine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *