ŠOK! NA SAHRANU DOŠLA I ONA Niko ne zna: Pevačica je bila Šabanova VELIKA LJUBAV, i nebo je plakalo sa njom

Tuga.

Nakon tragične smrti kralja narodne muzike Šabana Šaulića počele su u javnosti da isplivavaju neke stvari iz njegovog privatnog života za koje se do tada nije znalo. Kako “Pink.rs” saznaje, pre nego što je oženio suprugu Gordanu, Šaban je voleo Milenu Plavšić, tada mladu i talentovanu pevačicu iz Bosne, a sada veliku pevačku zvezdu raskošnog glasa.

O njihovoj ljubavi se malo zna, ali upućeni u Šabanov život tvrde da je ona bila velika i da su Milena i Šaulić trebali da je krunišu brakom.

Šaban i Milena su se jako voleli. To je bila mladalačka ljubav. Trebali su i da se venčaju. On je već bio popularan, Milena na početku svoje karijere. Šta se tu posle desilo niko ne zna. Ali on je posle upoznao Gocu koja je plenila svojom lepotom i ubrzo su se venčali – kaže naš izvor koji je insistirao na anonimnosti.

Milena i Šaban su ipak svoj odnos obnovili posle više godina, ali samo kao prijatelji i kolege. Čak su i 2001. snimili duetsku pesmu “Veruj mi”, a pevačica se pojavila i na sahrani, vidno skrhana i utučena.

U izjavi za portal “Pink.rs” Plavšićeva nije želela mnogo da komentariše svoju ljubav sa preminulim kraljem narodne muzike.

Ja nikad nisam pričala o tome, nema potrebe ni sada, u ovakvom trenutku, sve što mogu da kažem jeste da sam ga ja poznavala kao kolegu i bio mi je veoma drag i ovo je velika tuga. Žao mi je što nije ispunio svoju najveću želju, a sigurna sam da je sve želje ispunio, a to je bila da oženi sina Mihajla. Pridružujem se svima u žalosti za njim – rekla je kratko Milena.

foto

Foto: Youtube printscreen Grand official

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *