ŠOKANTNO! ODLUČIO DA NE ŽELI DA UMRE PA ZAPLAKAO: Beba 35 sati bila zatrpana u svom krevecu na minus 17 stepeni, a ovako su dečaka IZVUKLI IZ RUŠEVINA! (VIDEO)

Objavljen je dramatičan snimak spasavanja bebe iz ruševina zgrade u Magnitogorsku, koja se srušila tokom novogodišnje noći.

Spasioci su izvukli dečačića posle gotovo 35 sati od urušavanja višespratnice u kojem je poginulo devet osoba , dok se desetine vode kao nestale.

 

Mališan je bio u svesnom stanju, ali teško povređen, a spasen je jer su vatrogasci čuli bebin plač.

Iako je dete u kritičnom stanju, lekari su optimisti. Dečačiću je povređena glava  i ima promrzline. Kada su ga izvukli nije bio potpuno obučen, a  temperatura u ovom ruskom gradu je čak minus 17 stepeni.

Ruski zvaničnici su saopštili da je dečakova majka preživela nesreću  i odmah odvezena u bolnicu kod sina. Na zvaničnom nalogu na Telegramu gubernatora Čeljabinske oblasti Borisa Dubrovskog navedeno da su spasioci za vreme minute ćutanja za žrtve čuli dečiji plač.

 

“Dete je spaslo to što je bilo u krevetiću i umotano u ćebence“, dodao je Dubrovski.

Ruske službe bezbednosti potvrdile su da je uzrok eksplozije curenje gasa, a istraga je u toku. U zgradi je oštećeno ili uništeno 48 stanova. Stručnjaci upozoravaju da  i druga dva dela zgrade mogla da se uruše.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *