Srba progovorio: Isplivala dugo čuvana tajna o finansijama Aleksandre Subotić!

Sukobi porodica Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića ne jenjavaju od kada je Subotička diskvalifikovana iz Zadruge zbog prebijanja Mine Vrbaški, što je David iskoristio da se baci u zagrljaj Ane Korać i vezu sa Aleksandrom pusti niz vodu.

printscreen/TVPink

Aleksandra Subotić

Aleks je po izlasku bila vidno dezorijentisana, pod teškim psihičkim pritiskom, a utehu je pronašla kod Biljane Dragojević, majke njenog, sada već bivšeg, verenika Davida Dragojevića.

Biljana je bivšu snaju i njenu ćerkicu dočekala raširenih ruku, nadajući se da će njen sin David “doći sebi” i uvideti da ga Koraćeva, kako ona smatra, samo koristi zarad publiciteta i boljeg plasmana u Zadruzi.

U celu dramu ubacio se i Aleksandrin stric Srboljub Subotić koji je rešio da progovori o svemu, verujući da je Aleksandra zaslepljena i da joj glavu pune izvesne “tri babe” iz Veternika koje je uveravaju da će njena veza sa Davidom biti spašena.

Cela priča oko “baba” za koje se veruje da su astrolozi ili čak gatare počela je kada se Biljana Dragojević uključila u telefonski poziv sa Davidom i kada je besno vikala na njega da se okane Ane Korać koja će mu čim se rijaliti završi (a možda i ranije) okrenuti leđa, zatim, vezu je preuzeo i Predrag Opačić Mungos koji je Davidu dao vetar u leđa da nastavi sa Anom i da se ponaša u skladu sa svojim osećanjima. Takođe, on je pomenuo famozne “tri babe” i igranje rijaltija napolje:

– Mama ti se zavozala malo napolju ovde sa Aleksandrom, samo se opusti i igraj se. Tako je, dok ti je lepo budi sa njom. Njima daju navigaciju tri babe i četiri žabe. One su napravile svoj rijaliti ovde u Veterniku. Ja sam došao ovde u kuću tek kad sam video da se uključila, jer sam znao da će ti napuniti glavu. Radi ti kako misliš da je najbolje. Kakvi bre klipovi, klipovi su u čardaku. Ti sa Anom da li ćeš biti dva dana ili dva meseca, to se njih ne tiče. Otrovali su Biljanu, ja te najbolje znam, ovo sada si ti. Znaš šta smo pričali kad si odlazio, sve sam bio u pravu – rekao je očuh, dok je Bilja u pozadini vikala.

printscreen/instagram.com/biljanadragojevic1967

Svađa Biljane i Srboljuba…

Međutim, za “babe” se uhvatio i Srba Subotić koji tvrdi da one utiču na Aleksandru kao i da je finansiraju!

Pranašavši se u Srboljubovim rečima, njemu je Biljana Dragojević oštro i brutalno odgovorila nazuvajući ga govn*m!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *