SREĆA I USPEH VAM STIŽU NA VRATA: Ovih 9 stvari treba da uradite ove jeseni!

Postoje određene stvari koje mogu privući sreću u vaš život, a pomoći će vam narodna verovanja.

Ovo su stvari koje treba da uradite kako bi ovo godišnje doba iskoristili na najbolji način.

 

1. Da bi privukli nove mogućnosti, ove jeseni treba da zamenite otirač ispred vrata, kao i na početku svake nove sezone.

 

2. Sredite baštu. Osušene grane i uvelo cveće uklonite iz saksija i žardinjera. Kupite nove biljke i jesenje cveće koje će krasiti vaš kućni prag do prvog mraza.

FOTO: PROFIMEDIA

3. Činiju sa voćem ili povćem stavite na kuhinjski pult, crvene jabuke ili šarene tikve. Na taj način simbolizujete da vaša kuhinja nikada neće biti prazna i da uvek možete priuštiti hranu svojoj porodici.

 

4. Obrišite prašinu i pokupite svu paučinu u svojoj kući, kao i ispred kuće, jer je nagomilana paučina simbol loše energije u vašem domu.

 

5. Čak i ako je vreme hladno, otvorite prozore povremeno tokom hladnijih meseci. Pustite svež vazduh u vaš dom.

FOTO: PROFIMEDIA

6. Uklonite lišće iz vaših oluka i sa krova, jer uvelo lišće privlači loše stvari.

 

7. Jesen je dobro vreme da se preuredi dom. Ma koliko bile male promene vrlo su važne da bi pokrenule nove i lepe stvari.

 

8. Koristite mirisne sveće u vašem domu da promenite perspektivu za novu sezonu. Koristite miris bora da poboljšate blagostanje u vašem domu.

 

9. Kada promenite vreme na svojim satovima, pravo je vreme da pregledate vaš špajz i uklonite stare začine ili proizvode koje više ne koristite.

 

Kurir.rs/Opanak, Foto: Profimedia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *