Stefanu KOJI JE BIO U KOMI 40 DANA NAKON PREBIJANJA u Crnoj Gori napadač PONUDIO NOVAC: Presuda u PETAK!

Stefan Novoselac je u bolnici proveo skoro četiri meseca, od čega je oko 40 dana bio u komi

Petru Vojvodiću (20) u petak bi trebalo da bude izrečena presuda zbog nanošenja teških povreda mladićima iz Rume Stefanu Novoselcu i Dejanu Grujičiću tokom njihovog letovanja u Sutomoru krajem avgusta prošle godine.

Vojvodić je priznao krivično delo i izrazio kajanje i žaljenje.

Porodica Vojvodić odlučila je da Stefanu Novoselcu, koji se još oporavlja od povreda, uplati 10.000 evra kako bi nastavio lečenje.

– Priznajem izvršenje krivičnog dela za koje se teretim. Podržavam što moja porodica želi da pomogne koliko ima mogućnosti. Ovo što sam uradio, voleo bih da mogu vratiti vreme, da se nije desilo – rekao je Vojvodić.

Stefan Novoselac je u bolnici proveo skoro četiri meseca, od čega je oko 40 dana bio u komi. Njegova porodica nije se pridružila krivičnom gonjenju Vojvodića.

Podsetimo, Stefan je sa drugom udarao boksersku krušku na šetalištu kad su naišla dva nepoznata mladića. Jedan od njih je pesnicom udario prvo Stefana, a onda i njegovog druga. Od siline udarca je pao i udario glavom od pločnik. Međutim, uprkos bolu koji je osećao, otišao je u apartman i legao da spava, a na putu do sobe je više puta povratio. Zatim je drugar je pokušao da ga probudi, a kada nije uspeo, pozvao je Hitnu pomoć i oni su ga transportovali u barsku bolnicu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *