ŠVALERKE SU MOJA RUŽNA PROŠLOST, A SVETLA BUDUĆNOST! Evo šta radi Đani kad mu nema ŽENE NA VIDIKU!

Radišu Trajkovića Đanija videli smo na snimanju jednog novogodišnjeg programa, a kad smo ga pitali gde mu je žena, nasmejao je sve izjavivši: “Sa dečkom, u gradu”. Nastavili smo razgovor u vedrom duhu, pa ga i pitali gde je njemu devojka, ako već njegova voljena Slađana ima dečka. “Nemam ja devojku.

Ni švalerku nemam. To je… ružna prošlost a svetla budućnost!” ponovo se našalio on. Iako sa čašicom u ruci, kaže da mu u poslednje vreme mnogo više prija kad draži mikrofon, nego piće, jer uživa u svom poslu. “Hvala dragom Bogu, sve pesme koje vrede – to će ostati”, kaže Đani. Ljuba Aličić svojevremeno je izjavio da je za jedan otpevan refren dobio bakšiš od 25.000 evra. On, pak, nije bio te sreće.

“Ja nisam bio te sreće. Jesam 25.000 ali dinara! Sad, sve zavisi. Nije to kao ranije. Koliko daju – ja sam zadovoljan. Ranije 3, 4, 5.000 hiljada uzmeš, zavisi. Ali prošla su ta vremena”, konstatuje pevač koji i te kak ozna kako da napravi dobar provod i dobru atmosferu. Sa prijateljem i kolgom Darkom Lazićem je u kontaktu i nada se da će uskoro da mu ode u posetu.

Izvor:Kurir/M.D/M.G/Foto: Dragan Kadić

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *