TOMOVIĆ POVUKAO DRASTIČAN POTEZ Kopanje tunela ispod Zadruge, preskakanje ograde… Kako li će Stanija reagovati na to Vladimirovo ludilo

Ne može više da izdrži

Vladimir Tomović

Foto: Printscreen

Vladimir Tomović svojim potezima često intrigira javnost, posebno zbog ljubavi sa Stanijom Dobrojević. Kako je Stanija obaveštena da su raskinuli, a Vladimir nije uspeo da joj objasni i demantuje to, odlučio se na drastičan potez.

Naime, kako skoro svakodnevno dobija brdo poruka podrške ali i onih koji ga kritikuju, odlučio je da se oprosti od svojih fanova na Instagramu.

Ipak nije isključio nalog, ali ga je zaključao i zaključao komentare na fotografije. Sve to je obrazložio uz poruku:

“Preskoči ogradu, sleti sa padobranom, iskopaj tunel ispod Zadruge, razbij kapiju, baci bombu… Ovo su samo neki od vaših ideja ulaska na imanje u Šimanovcima. Ako niste znali, Zadruga je privatna svojina, a ja niti sam lopov, niti sam provalnik, niti kaskader, a što je najvažnije, nisam neko ko bi se protivio pravilima i na silu ušao na tuđe imanje. Profil, kao i komentari na fotografijama su zaključani samo iz jednog razloga, a to je jer želim mir koji nisam imao u poslednjih pola godine. Za to ne krivim vas, nego sebe”, napisao je na svom Instagramu.

Vladimir Tomović

Vladimir Tomović, Foto: Printscreen

Dokle će ovo trajati i da li Vladimir smišlja neku novu strategiju, ostaje da vidimo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *