(VIDEO) OSTRVO BLUDA I NAJLUĐIH FANTAZIJA: Besplatni alkohol i droga, neograničeni se*s sa 60 prostitutki, a ovo je cena

Jedna putnička agencija u svoju je ponudu stavila hedonističko putovanje kakvo se ne viđa svaki dan. Na jednom mestu će se naći prostituke, droga i alkohol.

Agencija naime obećava da će svi oni koji s njima upute na kolumbijsko ostrvo pored grada Kartagene moći tri dana uživati u obilnim količinama droge, besplatnom alkoholu i neograničenom seksu s prostitutkama.

 

FOTO: PRINTSCREEN YT

“Good Girls Company” kaže da će njihovi klijenti, gotovo sigurno sve sami muškarci, tokom odmora na kolumbijskom ostrvu živeti život “o kom su uvek sanjali” i da će uz diskreciju moći ispuniti sve svoje najluđe maštarije.

 

FOTO: PRINTSCREEN YT

 

“Šezdeset prostitutki brinuće se o potrebama 30 klijenata. Dve devojke će biti na raspolaganju klijentima 24 sata na dan. Cena putovanja uključuje doručak, ručak i večeru”, rekli su iz kompanije. Prvog dana putovanja firma će za goste prirediti seksualnu terapiju u kojoj svako od njih može učestvovati, dok će drugog dana svaki gost provesti 30 minuta sa 16 devojaka odjednom.

 

FOTO: PRINTSCREEN YT

Trećeg i četvrtog dana biće nešto mirnije. Tokom tih dana gosti će se morati zadovoljiti žurkama na jahti koja prima 100 ljudi.

U slučaju da sve ovo nije dovoljno, firma nudi mogućnost doplate za erotske masaže i grupni seks. Za one koji ne žele celo putovanje provesti u sobi kompanija je omogućila jahanje konja i golf.

 

FOTO: PRINTSCREEN YT

Da ne bi sve ostalo na rečima, postoji video putem kog se može zaviriti una kolumbijsko ostrvo bluda.

 

U jednom od videa može se videti kako nepoznati muškarac dolazi u vilu ispred koje ga čekaju oskudno odevene devojke. Cene aranžmana se kreću od 500, pa do 1.500 evra.

 

(Kurir.rs/Mirror, Foto: Printscreen/YT)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *