VRŠNJACI JOJ GOVORILI “RUŽNA SI, SAMO UMRI!”: Ubila se devojčica četvrtog razreda, baka je našla obešenu u kući

Mekenzi Adams (9), Afroamerikanka iz Alabame počinila je samoubistvo pošto su je deca u školi nemilosrdno ismevala i vređala zbog prijateljstva sa drugarom belcem, navodi Tuscaloosa News, prenosi Sputnik.

Ovaj medij navodi, citirajući rodbinu devojčice, da se ona obesila 3. decembra u svom domu u Lindenu u Alabami. Dete je pronašla baka.View image on Twitter

View image on Twitter

Linden family mourns 9-year-old who took her own lifehttp://bit.ly/2El8A95 

See The Tuscaloosa News’s other TweetsTwitter Ads info and privacy

Devojčica je pohađala četvrti razred Osnovne škole “Džouns” u Demopolisu, gde je prebačena jer su je deca u Lindenu zlostavljala, ali, očigledno, nedovoljno brzo.

Kako navodi njena tetka Edvina Heris, njeni “drugari” iz razreda su je stalno maltretirali i govorili joj da treba da se ubije.

Linden family mourns 9-year-old who took her own lifehttp://bit.ly/2El8A95 

McKenzie Adams.That’s her name. She was a month younger than my son Riley Joseph. She was bullied in school everyday because she was black, her family had money and drove to school with a boy. Who are you monsters that have raised your children to be such #soulesstrash ?

See kelley

🌙
⭐

‘s other TweetsTwitter Ads info and privacy

– Maltretirali su je tokom cele školske godine govoreći joj “misliš da si i ti bela, jer se voziš sa belim dečakom”, “ružna si”, “samo umri” – objasnila je Edvina Heris.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *