VUK MOB SE NAŠAO IZMEĐU DVE BIVŠE: Jedna od njih je BIVŠA ZADRUGARKA, a nije mu se ni javila!

Vuk i Teodora su imali kratku romansu pre tri godine, a sa Milenom je bio u vezi mesec dana

U emisiji kod Ognjena Amidžića, reper Vuk Mob se našao u neprijatnoj situaciji jer je sedeo u društvu dve bivše devojke, obe pevačice Teodore Džehverović i Milene Ćeranić. On nije znao ko će biti gosti i zaista je bilo iznenađenje kad je shvatio sa kim je u emisiji. 

foto: Printscreen/Youtube, Ami G Show

– Vuk i Teodora su imali kratku romansu pre tri godine. Snimili su duet Hijena, koji je odlično prošao. Zbog toga su ostali u kontaktu i tako su se rodile simpatije. Ipak, ona je njemu zamerila što se prema njoj nije poneo kao džentlmen. Teodora i Vuk su proveli jedno veče zajedno kod njega u kući, a ujutru ju je on ispratio i pozvao joj taksi. Teu je to pogodilo, mislila je da je zaslužila da je Vuk odveze kući, što on nije učinio – počinje izvor za Kurir i objašnjava da je to razlog što mu se Džehverovićka nije javila na snimanju emisije.

foto: Printscreen / Instagram

Inače, Teodori je tokom snimanja bilo jako neprijatno, a naš izvor kaže i da je pocrvenela kada je Vuka ugledala sa Ćeranićkom, sa kojom je nakon raskida ostao u dobrim odnosima.

foto: Damir Dervišagić

– Vuk je sa Milenom bio u vezi mesec dana. Njih dvoje su na snimanje došli zajedno i tokom emisije su se zezali. Sa Teodorom je bila drugačija situacija. Ona je često spuštala pogled i bilo joj je neprijatno što sedi preko puta njega – kaže izvor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *