ZAPUŠILA MU USTA! Kija BRUTALNO PONIZILA Slobu! On je jedna mala BUBAŠVABA! (FOTO)

Doći će i njegova kompilacija!”

Kija i Sloba

Kija i Sloba, Foto: Screenshoot Youtube

Pevačica Kristina Kija Kockar postala je poznata u javnosti kada se njen bivši suprug Sloba Radanović započeo svoj život u rijalitiju “Zadruga” sa Kunom Đogani.

Iako je mnogo puta govorila o tome, Kija je rešila da stavi tačku na sve priče o njoj. Kockareva je napravila grupu snimaka, na kojima se vidi šta je Anabela pričala o njenom braku u toku rijalitija. Šta je sve Kija objavljivala, i kakve su reakcije bile na to, pročitajte OVDE.

Nakon Kije, oglasio se i njen bivši muž Sloba Radanović, ali se njoj nije dopalo šta je on ima da kaže, pa mu je odgovorila:

“Hahahahaha, podržao, hahahahha! Pa on je direktan krivac zbog svega što su mi radili od ovih, do njegove porodice i prijatelja… i sam on… Doći će i njegova kompilacija”, napisala je Kija.

Kija je očigledno rešila da završi jednom za svagda sa svima, a kakvu kompilaciju je pripremila za Slobu ostaje nam da vidimo!

Kija Kockar

Kija Kockar, Foto: Screenshot Instagram story

A potom je dodala:

“Mada, videli ste ga kao malu bubašvabu na tim snimcima kako ćuti i sluša dok mu pljuju tadašnju ženu. Sad kao podržao, hahhahaha.”

Kija Kockar

Kija Kockar, Foto: Screenshot Instagram post

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *