ZERININA MAJKA ZABRINUTA OTKRILA DETALJE: “Povraća, a gubitak kilograma za nju bi mogao biti koban”

Zerina Hećo se u rijalitiju “Zadruga 2” ošišla i obrijala glavu, pa je zbog nedoličnog ponašanja bila nominovana a potom i izbačena iz rijalitija.

FOTO: INSTAGRAM

Zerina Hećo je nakon izlaska iz šoua “Zadruga 2” bila jedan dan u Beogradu a onda je po nju došla majka Sanela koja tvrdi da Zerina nije mogla sama da putuje u Sarajevo gde inače živi.

– Zerina je zdravstveno jako loše. Ja sam se organizovala i došla u Beograd po nju, jer ona nema snage da putuje sama. Njeni simptomi su alarmantni, ja sam već razgovarala sa psihijatrom i angažovala joj psihologa. Zerina je operisala tumor, imala je tri operacije stomaka, fali joj oko dva metra creva. Za njen organizam gubitak na kilaži je koban. Povraća, a nema šta da povrati. Zerinin tim lekara iz Kliničkog centra u Sarajevu je zabrinut za njeno zdravlje – otkrila je Sanela za “Star”.

Zerina je u rijalitiju provela šest meseci, ušla je sa svojim tadašnjim dečkom banetom Čolakom, da bi tokom rijalitija njih dvoje raskinuli. Ona je u jednom trenutku zatražila lekarski pregled jer je posumnjala da joj se vratio tumor koji je već operisala. Ona se zabrinula i zato što joj je mnogo opadala kosa pa je to bio razlog njenog šišanja, kako je objasnila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *